Imorgon bitti åker jag med Hanna, Malin och Agneta till Globen. Vi ska jobba som funktionärer i fyra dagar. Det ska bli riktigt roligt! För två år sedan när jag tävlade i Globen med SAMBALOLEC så jobbade jag även som funktionär de två sista dagarna. Det är kul att träffa mycket folk som jag känner och se tävlingen ur ett helt annat perspektiv än från läktaren. Hoppas jag får lite tid över att blogga så ni får hänga med bakom kulisserna!

Det ska även bli skönt att få komma in och jobba i fyra dagar. Vi bor dessutom på hotell Globen, behöver inte gå ut på fyra dagar om jag inte vill, allt hänger ju ihop. De senaste dagarna har inte varit så trevliga när man som jag jobbar mestadels utomhus. Det är full jäkla storm!!! Hemskt! Igår var jag så genomfrusen när jag kom in att det kändes som hjärnan hade förfrusit. Jag vill ha en bastu!!!

Tävlingshästarna har nu ledigt så vi jobbar bara med unghästarna. Det är fyraåringarna, treåringarna och några inridningshästar. Nästa vecka ska vi börja åka till ridhuset med treåringarna så de får börja lära sig hoppa med ryttare på ryggen, ska bli spännande!

SAMBALOLEC och jag efter andraplatsen i Agriahoppet i Globen 2008