Asså Shiiit vad fort dagarna gått!!! Jag har haft så mycket att göra att jag inte hunnit sitta vid datorn alls på flera dagar.

Klarade ialla fall min deadline, dvs storstädningen av huset innan festen i fredags kväll!!! Gissa om det känns bra nu? Det är städat precis överallt!

Vi stressade in i det sista och Johanna, Towe och jag sprang in med hästarna från hagarna när de skulle in för att vi skulle vara klara i tid när alla andra skulle komma. Jag var så överhettad efter det trots kylan, så när jag duchat fick jag gå ut en sväng på altanen i badrock för att svalka mig!!! Då kan ni tänka er hur stressigt det var…

Matlagningen till festen stod min syster och mamma för. Att jag även skulle hinna laga middag till fjorton personer, det insåg även jag att, nej det går inte! Funderade på att ringa catering!!! Det blev syster Ellinore istället! Jaha det var ju inte helt oväntat sa hon när hon förstod att jag fiskade efter hennes kokkonster!

Tack Ellinore för att du gjorde “Makalösa lådan”, och mamma för den goda tonfisksalladen!

Tack alla vänner för en jättetrevlig och rolig fest, så roligt att så många kunde komma!

Från vänster: Linda, Marie, Therese, Johanna, Ellinore, Towe, Ulle, Jonna, Jessica, Hanna, Pernilla och mamma. Vi hade riktigt roligt, och med bara hästtjejer runt bordet kan man tro att det bara skulle pratas häst, men det var det minsta vi diskuterade!

Jag, Pernilla och Linda som alla tre haft en mycket lyckad tävlings-säsong i år.

Therese och Therese!!!

Jag, Jessica, Johanna och Ulle!

Linda och jag sjöng Sing Star!

Måste erkänna att det var lite segt på lördagen, kom inte i säng så tidigt. Piggnade till och red några hästar på em innan det var dags att åka på Glöggfest hos Tomas och Marie. Mycket trevligt och jättegott!

På söndagen åkte vi till ridhuset med sex hästar och hoppade. DIEGO, LOOPEZ, CARLINA, LOOKINA, RETZINA Q, och TIP TON.

Alla skötte sig fint. Vi hoppade lite studs och en serie med galoppbommar samt en relaterad linje, allt blev en bana på slutet. RETZINA hoppade med ryttare för andra gången och gjorde det mycket bra. Stor förbättring från första gången, mer bjudning och focus. LOOKINA var jättefin och Johanna red bra. TIP TON och DIEGO gjorde ett bra hopp-pass. CARLINA och LOOPEZ behöver komma i bättre hoppform, samt att de tappade lite focus när det kom in många hästar i ridhuset. Det är nyttigt för dem, så är det ju när man kommer ut på tävling!

Idag började jag med att ploga snö med traktorn så vi kunda gå ut med hästarna till hagarna utan att det ska kännas som ett maratonpass av allt pulsande i snön!!!

Tomas och jag red sedan ut på LAGANA och LUTRICIA, alla mina hundar var också med. LAGANA ska bara trava så det får LUTRICIA också nöja sig med.

Blev en sväng till Västerås för lite julklapps shopping på em. Ikväll red Towe, Issa och jag ut på EROZ, LADY LOVE och GAZZA. Så duktiga treåringar som går hela mormors-rundan utan någon äldre häst med! Det var riktigt mysigt att rida ut ikväll, månen lös så starkt att det blev skuggor av oss i snön!