Idag har det varit KALLT!!! Är fortfarande…nu visar termometern -25,5* BUURRRR!!!

Fast “lite” kyla stoppar inte oss från att rida vår mormorsrunda! Ikväll har Towe, Issa, Johanna och jag ridit nio hästar sammanlagt! Klär man bara på sig ordentligt så går det. Som tur var ingen blåst, helt vindstilla, och så månljust! Underbart vackert ute och jättehärligt att galoppera över fälten. Månen lyste så starkt. Känns nästan magiskt på något vis!

Påklädd!!!!!

Imorgon kommer Tomas hit och rider sin Tip Ton som bor här, och några av mina hästar. Så från och med imorgon kan jag säga att jag är ute och rider tillsammans med Norges förbundskapten i hoppning, nämligen Tomas Torgersen! GRATTIS till nya jobbet Tomas!!!

Tomas har tidigare jobbat som sportchef på svenska ridsportförbundet i sex år, samt är utbildad elittränare. Han är även tävlingsledare för Göteborg Horse Show.

Tomas och jag med hans häst ARCHI.