…är jag med dagen!

Tomas/Tipton Tette/Lagana

Towe, Tomas och jag har ridit sexton hästar idag!!! Towe har slagit rekord i antalet uppsittningar, hela sex hästar samt att hon hängt på en unghäst. Påstod att hon började få lite träningsvärk när vi red den femte hästen! Hur ska hon då känna sig när hon vaknar imorgon?! Då är det bara påt igen, jihoooo!!!!

Har satt igång ACINDO, CAHLUA och GINA efter deras långa vintevila på fem veckor. Trodde jag skulle få en riktig “Rock n Roll” tur på ACINDO, men till min förvåning så var hon lugn som en filbunke- Lugnet före stormen???

CAHLUA var inte lugn, hon var som ett kvicksilver!!!!! GINA var bara lycklig!

Julen var bra, mycket god mat som alltid. Det bästa är julgröt och en skinkmacka med hemmagjord senap. Att äta det efter några timmar i stallet smakar fint. Även kålrotslåda (finsk specialite) måste finnas med, och lax…och Mats köttbullar…

Julaftonslunch

På julafton släppte Issa, Min syster och jag ut alla hästar och fixade stallet. Sedan blev det gröt och skinksmörgås till lunch. Sedan in med alla hästar innan julfirandet kunde börja på riktigt. Vi firade hemma i Bäcktorp med mamma, pappa, syster med familj och min bror. Tycker det är så skönt att inte behöva åka iväg. Känner många som åker landet runt, Stockholm, Göteborg, Sundsvall…

Towe, Issa, Björn, Johanna, Lukas, Alexander runt bordet på juldagen.

På juldagen bjöd jag stalltjejerna på jullunch och så bytte vi julklappar. Tack tjejer för fina klappar.

Johanna bakade en jultårta! Försökte först påstå att det var för en avramling, Nej stopp där, sa jag. Det är skillnad på avramlingstårta och jultårta!!!

Red en häst på julafton, LAGANA! Kan inte skippa en julaftonsritt, det är tradition!

Issa red CARLINA på julafton.