+14 grader idag!!!! Strålande sol!!!! UNDERBART!!!!!!

Så äntligen idag så kunde jag ta fram högtrycken och tvätta hästtransporten både invändigt och utvändigt. Nu var det ingen risk att den skulle frysa ihop efter en tvätt! Den är ren och fin, det behövdes efter en hel vinters transportering! Vårtecken om något!

Hästarna har jobbat på idag och de är så pigga och glada! Vårkänslor hos alla tror jag! Johanna och CARLINA bjöd på dagens shownummer när CARLINA stod på bakbenen och bockade…..Vi som har kallat henne lite skämtsamt för “Gubbhästen” för hon har varit så cool…det är hon inte längre…

Hade träningar i Skultuna nu ikväll istället för på torsdag då jag inte är hemma, åker till Kungsbacka och tävlar!

Underbart med sol!!!

Johanna på CARLINA och Issa på treåringen HERKULES som vi nu ridit in, jätteduktig!