Här kommer ett försenat inlägg från tävlingarna i Kungsbacka. Bloggen har strulat, nu hoppas jag den vill fungera!

Skrivet i söndags:

Jag är nöjd med tävlingshelgen även om det varit lite stolpe ut. Ett bra tävlingsresultat är inte bara prisrosetter med hem även om det är extra roligt!

Hästarna har gått riktigt bra och lärt sig massor. det är nyttigt att tävla tre dagar på rad.

TIPTON gjorde sitt första meeting och startade 110, 120, 120, 120- felfri i de första tre starterna, två nedslag idag men summa av det hela, fantastiskt bra!!!!

GINA har hoppat fint hela helgen, bästa rundan i 130 idag även om det trillade två bommar. Båda 130 klasserna har varit långa banor som hästarna samlat rutin på.

LUTRICIA gjorde en bra 140 igår och idag testade vi på 150. Några nedslag för mycket men endå ett bra svar att vi har något att jobba för, hon har höjden i kroppen!

CAHLUA hoppade grymt bra i 130 idag, även igår. Idag blev det 4 fel, hon hoppade så bra!!! Den hästen gör mig lycklig!

ACINDO var stjärnan idag! Hoppade felfritt i 130 klassen, fantastiskt fin! Snabb tid och vi kom på andra plats! Så roligt!

Jag är glad att jag åkte till Kungsbacka oh tävlade, det gav hästarna och mig mycket. Tack till mitt team Björn, Tomas, Issa och Therese. Tack så mycket för att ni hjälpt mig så bra i helgen, det har varit roligt

Lördagen:

Tävlingsdagen är slut och jag är nöjd, även om det varit lite stolpe ut idag på em. Red först fyra hästar i 130 klassen, Det var en a:1a, dvs omhoppning efter grundomgången för alla felfria ekipage. Grundomgången är då alltid lite längre. Nu var det tio hinder med tretton språng. Banan innehöll en trekombination och andra klurigheter.

Väldigt teknisk bana som var jätterolig att rida. Jag fick ett bra kvitto på hur mina sjuåringar ACINDO, GINA och CAHLUA utvecklats i vinter. Alla tre gjorde det bra. CAHLUA och GINA hade två nedslag, ACINDO ett. Efter alla rundorna var jag glad, de gav mig en fin känsla.

LUTRICIA gick också 130 klassen, åtta fel. Kändes inte focuserad, hade två nedslag. Hon hoppade sedan 140 klassen med ett nedslag. Den rundan är jag jättenöjd med! Hon jobbade med mig runt hela banan, kul!

Nu har vi ätit god mat och Björn, Therese och Issa kollar på film, jag surfar runt på datorn-måste passa på när det är fart på det mobila bredbandet….

Imorgon får vi inte glömma att det är sommartid, bäst att ställa om klockan redan nu så vi kommer upp i tid. Tävlingen börjar kl 10 med 130 klassen, ska bli roligt. Det är jättenyttigt för hästarna att komma iväg på flerdagarstävling, de lär sig massor.