Imorgon åker vi till Norge! Jag ska tävla där de två kommande helgerna vid Drammen spring tour. Det ska bli jätteroligt!

Det är Björn och jag som åker, våra tre hundar och fyra hästar. Hästarna som åker med är LUTRICIA, GINA, TIPTON och ACINDO SB.

Det är första utomhustävlingen och jag ser fram mot att tävla i Drammen igen. Vi var där förra året och det är så fina tävlingar. Perfekt underlag och fina banor, hinder. Inte så långt att åka, bara ca 40 mil.

Tävlingen består av två tävlingsbanor och det finns klasser att rida i brons, silver och guld touren. Planen den första helgen är att TIPTON går bronstour, ACINDO SB och GINA går silvertour och LUTRICIA guldtour. Det blir kul att se hur hästarna kommer hoppa, perfekt förberedelse för resten av utomhus säsongen.

Björn och jag stannar kvar i veckan mellan tävlingarna, skönast för hästarna att inte åka hem och tillbaka. Vi har Anne, Towe, Johanna och min familj som sköter om hästarna här hemma när vi är borta. Tack snälla ni för det!

Hoppas jag kommer åt att blogga när vi är i Drammen så ni kan följa vårt äventyr!