Idag var en lång dag, den ville aldrig ta slut! Underbart väder har det varit, skönt!

Åtta hästar har konditionsgalopperat på grusvägen idag. Så det blev några timmar med t-shirt i solen som har resulterat i en mindre snygg bondbränna…!!! Jag får hoppas jag inte väckte alla grannar när jag galopperade de sista två hästarna nu ikväll! Jag hade två hästar kvar att rida när jag kom hem från träningarna som jag har i Skultuna. Ärligt talat så är det ganska skönt att galoppera ut och rensa hjärnan i lugn och ro på kvällen, grannarna får ursäkta!

Johanna har också ridit några hästar och så jobbade vi med de två inridningshästarna.

Imorgon bitti så åker jag med RANTADOU och fölet till Gurresta seminstation. Ska vara där kl 8:30 och det tar två timmar att åka.

RANTADOU ska betäckas igen, jag klurar ett tag till på hingsval så får vi se vad det blir. Fölet mår bra och är riktigt fin. Lite för självständig, när de ska in på kvällarna får man vara två som hjälps åt med fölet. Hon följer inte med mamma till boxen utan vill gå in i stora stallet och prata med de andra hästarna, en riktigt rackare!

Nu måste jag sova, snart dax att gå upp igen….