…det är jag det! Den här dagen blev inte kortare än den igår.

Lastade RANTADOU och föl kl 06 imorse och åkte till Gurresta seminstation. Resan gick bra och tog nästan två timmar. RANTADOU kollades av veterinären och hon är färdig att semineras imorgon. Hingstvalet blev CHIN TOP!

Så var det bara att åka hem och på hemvägen passade jag på att stanna till i Västerås och åt lunch tillsamans med Björn. Hem till hästarna som ville ha lunch och komma ut i hagen.

Sedan började Johanna och jag med att jobba med LAKRITS, inridningshästen. Han är lite spänd så vi får ge honom den tid han behöver. Towe och Johanna red sedan ut en sväng i skogen, Towe med LUTRICIA och Johannan på den andra inridningshästen WALTER. Det var hans första tur ut i skogen och allt gick bra. Jag tog en promenad på en timme med LAGANA i det fina vädret.

Sedan red jag sju hästar på det, trimmade alla i markarbetet och ALLA gick jättefint! Johanna red sex hästar så vi har inte legat på latsidan! Towe longerade en häst åt mig. De är i fin form våra älskade hästar!

Imorgon ska Johanna och jag tävla så vi har även shamponerat TIPTON, LOOPEZ och CARLINA mellan ridturerna. Packat hö, mockat och packat tävlingsgrejerna på det så blev klockan mycket innan vi var färdiga! Vi sa skämtsamt att antingen så är vi ambitiösa fanatiker eller helt enkelt lite galna?! Men det är en livsstil och en passion att jobba med hästar. Jag vill inte göra något annat! Att träna och utveckla hästar det är så roligt! Har jag sedan gjort en plan för träningen den veckan så är det det som gäller, jag hoppar inte över en häst för att det blir sent.

Håll tummarna för oss på tävlingen!