I lördags var det tävling i Sala med TIPTON, CARLINA SB och LOOPEZ SB.

Johanna red CARLINA och de startade 110 klassen. Två nedslag blev det, en bra runda för övrigt. CARLINA var lite trött då hon “levde lite rövare” på framhoppningen och gjorde av med energi där. Det var bara hennes tredje tävling för i år.

Jag red LOOPEZ och vi var felfria i 110. Riktigt bra runda. Hon var så avslappnad och ridbar. Hade tänkt att rida 120 klassen också men det skulle ta fyra timmar från 110 till 120 starten och det tycker jag var för lång tid. Det blir lång tid för en unghäst att stå på lastbilen och vänta. Hon hoppade så bra i 110 så jag tyckte det räckte för henne.

TIPTON gick 110 och 120. Jag är mer än nöjd med honom, han var så fin!!! Hade 4 fel i båda rundorna. Det som var så bra är att han var lugn och fokuserad både på framhoppningen och inne på banan. Hoppade riktigt bra. I 120 klassen var det med en trekombination som var oxer-räcke-räcke i uppförbacke och det var trångt. Han hoppade den perfekt, det är jag så nöjd med! Duktig häst som har utvecklats mycket.

När vi kom hem från tävlingen kom ägarna till ponnyn WALTER och hästen LAKRITS och tittade när vi jobbade med dem. WALTER är inriden nu men blir kvar ett tag till för att ridas.

Efter det så åkte vi in till Rocklunda med fyraåringarna för att hoppa på den stora utebanan. Det är bra träning att komma iväg till andra ställen inför tävlingsdebuten. Alla var jätteduktiga.

EROZ, en blivande stjärna får vi hoppas!

EROZ

LADY LOVE SB

Igår söndag var en dag hemmma för en gångs skull! Jag red fyra hästar och promenerade med LAGANA, som vi gör alla dagar. I veckan som var åkte jag ner till Löberöd i skåne till Staffan Lidbäck på återbesök efter hennes operation. Åkte ner på tisdagen och hem onsdag. Lång resa… Det såg bra ut och läker åt rätt håll. SKÖNT!!! Så vi ska skritta i några veckor till innan jag får börja trava henne.

LAGANA på promenad i gröngräset.

Towe på GINA och jag rider ACINDO. Härliga uteritter igår!

MY var med på ridtur och håller samma fart som hästarna!

Nu är det ny vecka och full fart. Det är tävling imorgon em med unghästar. Torsdag till måndag är det Strömsholmstävlingen. Skönt med tävling på nära håll så jag hinner rida även de andra hästarna som är hemma. Vi har ju bara en mil till Strömsholm så det är hemmaplan för mig!