Måster erkänna att jag är ganska trött nu när helgen är över. Vi har ridit hästarna här hemma och så är det stallet att göra. Sedan tävling med mina sju unghästar på det! De har inte tävlat sedan midsommar så de var ganska glada och busiga! Det blev tävling idag i Köping och banan var helt ok att rida på.

Vi hade fullt upp med alla starter idag. Brodda, lasta i och ur, besikta, sadla, hoppa fram och hinna gå banan där emellan…

EROZ, LADY LOVE och GEORGE hoppade fyraårsklassen 1 meter. Alla tre kändes bättre än igår, de lärde sig mycket från en dag till en annan. GEORGE hade ett nedslag och de andra två hoppade felfritt!!!! Så duktiga alla tre!

EROZ och LADY LOVE SB! De har nu gjort två felfria 1 meter-rundor. De behöver en till för att kvala till fyraårschampionatet.

ARCHI, LOOPEZ och CARLINA hoppade först 110 klassen. CARLINA var väldigt spänd och rev de två första hindrena innan hon kom igång och hoppade bra. LOOPEZ var fin och lugn, hade ett nedslag. ARCHI var jättefin, som han hoppade, lekte runt banan, felfri!

Sedan hoppade alla tre 120 klassen. CARLINA var spänd igen och hoppade lite ojämnt. Rev de två första hindrena igen innan hon kom igång. Hon behöver några tävlingar att komma in i tävlandet på. ARCHI och LOOPEZ var riktigt fina. Båda två hade ett nedslag.

TIPTON var med och hoppade 120 och 125. Han bjöd på riktigt fina språng i båda rundorna. Hade ett nedslag i båda rundorna.

Tack så mycket Ebba, Johanna, Tomas och Björn för idag, det gjorde vi bra! Det var skönt att sätta sig i bilen på vägen hem. Hann inte ens sitta i fem minuter från att vi kom fram till tävlingen tills vi åkte hem. Det gick i ett hela tiden, puh!