Idag skulle jag var själv i stallet. Många hästar att rida och allt annat att göra. Så kom jag på att Helene skulle komma och hälsa på idag! Helene äger EROZ tillsammans med med mig. Hon kom på förmiddagen och då hjälptes vi åt att släppa ut alla hästar. Sedan mockade vi stallet och fixade vattnet i alla hinkar.

Hämtade in LOOPEZ och CARLINA så red jag dem. Blev markarbete. LOOPEZ var jättefin från start. CARLINA tar en stund att få igång den stora kroppen på, hon växer mycket. Efter en stunds knep och knåp så var hon också fin. Tålamod kallas det…

Helene lagade lunch under tiden som jag fodrade hästarna. Lyx med en kock i huset idag! Blev fisksoppa med gott bröd till.

Efter lunch red vi ut i skogen på ACINDO och EROZ. Första gången som Helene red på sin häst! Det gick så bra, han är så snäll.

Björn kom hem och eftersom Helene fyllde år igår så firade vi henne med lite gott fika och champagne på altanen! Vi firade också hennes första ridtur på EROZ, väl värt ett glas champagne!

Jag red några hästar till och avslutade med att rida ARCHI runt mormorsrundan. Första gången ensam, inga problem.

Vi tog in de sista hästarna från hagarna och så skurade jag rent alla sensydd. Tycker inte om smutsiga saker…och lerigt är det nu så smutsigt det blir det.

Kvällsfodrade och släckte stallet. När jag kom in stod det mat på bordet igen! Grillat, potatisgratäng och sallad. Vilken lyxdag!

Helene sover kvar hos oss eftersom det är tävling i helgen. Det är i Sala och jag har elva hästar till start båda lördag och söndag. Imorgon blir det mycket att göra som vanligt inför tävling!