Har en ny telefon. Min gamla tvärdog och jag hade sorg i en dag innan jag insåg att det bara var att köpa en ny. Jag är inte kompis med den nya! Har inte lyckats installera (haft tid…) så jag får över bilderna i dator och vidare till bloggen. Därav mina bildfattiga bloggar…ogillas.

Nu idag då jag hade den i fickan och red så gick knapplåset upp och alla kontakter är raderade, eller synkade med facebook! Jag blir galen! Får ta tag i det här efter helgen, har inte tid nu.

Dagen har varit väldigt bra. Ridit hur många hästar som helst känns det som. Det är tävling imorgon med elva hästar. Vill helst rida så många som möjligt av dem själv dagen innan tävling. Sedan är alla hästarna shampoonerade. Nu blänker de och spolboxen har jobbat hårt. Tio hästar är tvättade. Chansade när jag hade ridit CAHLUA på förmiddagen att det skulle gå att tvätta henne och sedan släppa ut henne utan att hon rullade. Hon gjorde det inte som tur var! Det skulle aldrig gå med flera av de andra som bara letar på den lerigaste fläcken i hagen för att där göra en riktig lerinpackning!

Jessica, Towe och Johanna kom på eftermiddagen och har hjälpt till med stallet, tvätt och fläta svansar. Towe konstaterade att det var väldigt mycket träns som skulle packas ut i lastbilen. För att inte tala om shabrak och senskydd!

Det är riktig planering som krävs för att de här två dagarna ska fungera. Hästarna ska till tävlingen och hem i omgångar. De ska alla broddas…Tur vi är många som hjälper till!

Hästarna är LADY LOVE SB, EROZ, GEORGE, CAHLUA, LOOPEZ SB, TIPTON, CARLINA SB, GINA, LUTRICIA MC NEAL, ACINDO SB och ARCHI.

Håll tummarna!