RETZINA Q

SUNSHINE och LADY LOVE

Oj så dimmigt det var ute denna morgon, som ett tjockt täcke. Igår när jag var uppe vid kl 05 för att fodra var det inte dimma.

Det var tidig fodring för att hästarna skulle hinna äta innan de släpptes ut vid kl 06. Vid 6:30 lastade Björn och jag tre hästar och for på tävling till Gävle över dagen. Vi hämtade upp Malin på vägen. Dagen bjöd på dtrålande sol och fina tävlingar på Gävletravet. Jag har tävlat där de senaste åren och brukar alltid vara kvar hela hegen med ett gäng hästar. I år blev det bara en dag, passade bättre i min planering av tävlingar. Lite synd var det att åka hem. Vi trivs att tävla där. Bra klasser, fina hinder osv. På kvällarna brukar vi då passa på att åka in till centrum och äta på den häftiga restaurangen Church Street Saloon. Men inte i år…

Hästarna som åkte med var GINA, LOOPEZ och ARCHI. Båda femåringarna fick värma upp i 110 klassen, där de hoppade felfritt. Sedan gick de 120 klassen. Ganska svår bana med mycket fel. Tyvärr även på mina rundor. ARCHI hoppade strålande och det kändes kanon. Han tittade sedan till på B-hindret i en kombination så han rev. Det var en grind med gula trianglar. Synd, det var när felfritt igen.

LOOPEZ kändes lite trött och rev tre hinder på slutet av banan. Inte mycket att säga om. GINA gick först 120 klassen som uppvärmning. Bra för henne att komma in i en låg klass efter att ha hoppat mycket stora rundor. Hon lekte runt och tyckte det var jättekul! Blev placerad. I 135 klassen som var hennes kval till Breeders hade vi ett pet tyvärr. Hon hoppade ju så bra, GAH! Nära igen!

Idag är vi hemma och rider, ovanligt för en lördag! Tävling imorgon igen!

ARCHI i Gävle