Funderade ut en ny kategori till bloggen. Dagens outfit!

När man jobbar hela dagarna ute och med hästar är det viktigt att ha bekväma kläder och skor. Nu blir det inte varje dag det kommer trilla in en bild, men lite kul kan det väl vara om det dyker upp en ibland?!

Alla kläder från Mountain Horse

Ridbyxor JEANIE

Skor ASTORIA Jodhpur med Silhouette Leggins (riktigt sköna shortchaps)

Gul Fleecetröja, MARISSA med röd Energy Tech fleece under.

Hjälm: KEP by Mountain Horse.

Idag har vi jobbat på som vanligt och jag undrar ibland hur allt hinns med!

Sexton hästar tränade, in och ut till hage. Spolat leriga ben, bytt täcken. Boxar mockade, fodrat fyra gånger, fyllt vatten, fyllt halmpellets. Ätit lunch på Ikea. Motionerat tre hundar (ok, de springer med när vi rider) plockat i och ur diskmaskinen och kört två tvättmaskiner. Storhandlat på kvällen, tur affären är öppen till 22….

Imorgon är en ny dag, love my life!