Oj,oj tiden räcker inte till denna vecka för att hinna blogga känns det som! Nu när min kompis Ina är här vill jag hinna umgås med henne, då blir det inte så mycket dator.

Nu sitter Ina och Björn och kollar på skräckfilm, vilket jag vägrar!!! Så då passar det bra med dator för min del!

Ina kom hit i lördags och vi hämtade henne vid flyplatsen Skavsta. På vägen dit fick vi punktering på höger framdäck, tur det inte gick så fort! I vilket fall inte roligt att stå efter en trafikerad väg i mörkrer och byta däck! Som tur är fixar Björn det mesta med alla våra fordorn, hade jag varit ensam så hade jag ringt bärgare-garanterat!!!

I söndags så var det tävling med unghästarna i Surahammar. Det var utomhus så från att ha hoppat inne några tävlingar så fick de hoppa ute igen. Strålande fint väder så det var roligt. I 1 meter klassen hoppade jag GEORGE 4 år, LADY LOVE SB 4 år och EDWONDO 5 år.

EDWONDO

GEORGE som inte tävlat sedan i sala i slutet av augusti var duktig. Rev två hinder men hoppade resten bra. EDWONDO hoppade felfritt och även LADY.

LADY och jag har nu gjort åtta starter tillsammans och varit felfria i sju av dem och haft en rivning i en. Mycket bra resultat måste jag säga! Roligt när man fött upp hästen själv och utbildat den. Även mamman Rantadou är vår egen uppfödning. Rantadou är den första häst som jag red svår hoppning på. Hon är nu 20 år gammal och är avelssto här hemma.

I 110 klassen hoppade jag LOOPEZ SB och hon hoppade felfritt och riktigt bra! Fick en härlig känsla och det gjorde mig glad resten av dagen! EDWONDO hoppade också 110 och hade ett pet, jättefin var han!

Häftigt hinder, var tvungen att få med det på bild!

Johanna tävlade CARLINA SB och gjorde det jättebra. Felfria i 1 meter med rosett! I 110 två nedslag.

Johanna, jag och Björn.

Det var bra med en unghästtävling på nära håll, då blev inte dagen så lång och vi hann med att rida de andra hästarna hemma. I måndags red vi alla hästar och det blev lite blandad ridning. Skogen, mormorsrundan och dressyrtrimma beronde på vilken häst.

Ina och jag på väg ut på ridtur!

Vi har två nya tjejer i stallet som kommer och hjälper till. Det är Johanna, som får gå under namnet Roos, som är hennes efternamn. Det går ju inte att ha två Johanna i stallet!!! Carro är den andra tjejen. Båda är jätteduktiga och jag är glad att vi är ett glatt gäng här nu i stallet! Towe har varit sjuk och är nu frisk och tillbaka. Gissa om det är skillnad mot när Johanna och jag var ensamma i några veckor! Så är ju även Ina här denna vecka.

Carro, Malin, Ina och jag åt lunch på Ikea!

I tisdags hoppade jag min fyrklöver, dvs LUTRICIA, GINA, CAHLUA och ACINDO för Tomas. Kanonträning måste jag säga, så bra! Är fortfarande glad!

Värmde upp med travbommar och galoppbommar som sedan höjdes upp till en studs. Hoppade fram på en oxer med galoppbom före och efter hindret. Sedan hoppade jag bana, ganska svår sådan, riktigt tekniskt. Då är det också roligt att träna och jag måste focusera till 100 %. ALLA fyra hästar hoppade kanonbra och jag red bra. Ska nu konservera det till helgens tävling som är på Strömsholm med de fyra hästarna.

Vi valde helt klart rätt dag att åka till ridhuset då det regnade ordentligt. Så på kvällen lastade Ina och jag fyra nya hästar i lastbilen och åkte till ridhuset och red. Jag hoppade då CASH FLOW och TIPTON, de kändes bra.

Idag har vi varit riktiga turister och varit till Sala silvergruva! Det var häftigt, jag har aldrig varit där fast vi bor så nära.

Ina och jag i silvergruvan!