Fullt upp idag och kul har vi haft! Carro kom tidigt på fm och har varit här resten av dagen.

Började med att klippa fyra hästar, skönt att de är snälla och står still så det går snabbt! Hovslagaren kom före lunch och verkade fem unghästar. De var också snälla med det tar sin lilla tid när det är extra saker att göra utöver det vanliga jobbet.

Vi har en ny tradition här i stallet tror jag-lunch på Ikea!!!! Idag igen, gott är det och så en jordgubbcheesecake till efterrätt så orkar man resten av dagen! Även Roos kom och mötte upp och åt lunch med oss. Sedan for vi hem och red ett gäng hästar. Jag har trimmat de fyra som ska tävla i helgen och de känns riktigt bra. Tvättade dem gjorde jag också efter varje ritt, så nu är de rena och fina.

Ebba kom också på em, Tack Ebba för hjälpen med packningen av tävlingsgerjerna! Det är så kul med alla duktiga tjejer i stallet, Johanna, Roos, Carro, Ebba, Malin och Towe. Ett härligt och glatt gäng är vi!

I helgen är det som sagt tävling och det är Strömsholms elit inomhustävling. Ska bli jättekul och jag hoppas hästarna och jag kan prestera vårt bästa, håll era tummar för oss! Nu ska jag skynda mig ut och byta några täcken och fixa lite smågrejer.