Första tävlingsdagen på Strömsholmstävlingen och det gick bra.

Min “fyrklöver” som jag kallsr dem, dvs CAHLUA, LUTRICIA, GINA och ACINDO SB var med. Det var uppvärmningsklasser idag och mycket starter. I 130 klassen var det nästan 200 starter totalt!!!

Jag hade där ACINDO som hoppade kalasbra, felfritt och lagom snabbt enligt planen! Blev placerad, Fina lilla häst! Även CAHLUA var felfri! Hon var pigg och nästan överladdad, så glad att vara på tävling. GINA var felfri i grundomgången och rev sedan en bom i omhoppningen, helt ok resultat.

LUTRICIA startade 140 klassen. Jätteglad att vara på tävling, bockade flera gånger på framhoppningen, det händer aldrig annars! Var lite för pigg på banan och inte helt fullt focuserad så två bommar trillade. Kändes ridbar och blir förhoppnigsvis bra tills imorgon.

Det börjar kl nio med en 140 hoppning för ungdomsryttare. Nästan 100 starter så det betyder att min klass börjar efter tolv. Perfekt för då hinner vi göra stallet på fm och rida. Ska rida “fyrklövern” på förmiddagen och några hästar till. Johanna kommer halv sju så nu måste jag sova så jag förhoppningsvis är pigg då klockan ringer vid sextiden. Nu är jag allt annat än pigg. Mår lite illa och yr i huvudet, bäst att sova nu!