Sista tävlingesdagen igår. Började kl 9 med lilla rundans final och där startade jag LUTRICIA. Hon kändes fin och ridningen var bra. Tyvärr två nedslag, kändes lite tom i sprången där hon rev, men det kändes endå enkelt. Banan var rolig att rida, jag tycker om när man måste rida till 150 % för att det ska bli bra på de lite kluriga distanserna.

Åkte sedan hem med henne, skönt att bara bo 20 minuter från Strömsholm. Vi hann rida sju hästar hemma och fixa färdigt hela stallet.

Åkte tillbaka kl 14 med ACINDO och CAHLUA som skulle hoppa 135 klassen. Det var en tidshoppning och rolig bana igen att rida. Vi gick den och gjorde en bra plan som stämde perfekt på båda hästarna.

CAHLUA var först ut och hoppade jättebra, felfritt! Blev prisrosett på den rundan. ACINDO hoppade också kanonbra och var snabb som vanligt, Tyvärr ett nedslag på näst sista oxern, och jag har ingen förklaring varför. Ibland river hästar utan att man behöver analysera ihjäl sig. Jag är mycket nöjd med hennes helg, pris på två av tre starter och bra hoppning. GINA fick vara hemma och ta det lugnt, hon hoppade bra båda dagarna innan. Hon och CAHLUA får nu ta det lite lugnt och gå någon tävling till i år bara. De är så unga och har gått stora klasser på ett mycket bra sätt, de har inget kvar att bevisa i år.

Idag blir det ridninge hemma sedan ridhuset på em. Ska hoppa TIPTON och Pernilla kommer hit med sin häst och ska träna i två dagar.