Pernilla, Rebecka och jag har tränat för Tomas måndag och tisdag. Alltid lika bra och roligt!

Bild på mig och Pernilla från förra året då vi var i Ljungby och tävlade.

Första dagen hoppade jag TIPTON. Han var duktig, börjar slappna av nu. När han blir lite trött ska han försöka spela lite apa och busa. Han kommer ingen vart med det och jobbar på bra till slut!

Det var en basövning kan man kalla den, men nog så nyttig. Kavaletti efter långsidan, tre på rad där vi varierade galoppsprången och red på sex eller sju språng. Hoppning på volten med en oxer i mitten och kavaletti framför och bakom, ett galoppsprång emellan. Serie på medellinjen med räcke, tre galoppbommar till en oxer. Roligt!

Andra dagen var det banhoppnig. Svår kan jag lova, men vad vi lär oss! Jag hoppade idag LOOPEZ som var mycket pigg och framåt. Första varvet hängde jag mest med där uppe på ryggen kändes det som! Efter en skrittpaus när de andra hoppade så tog vi ett varv till och då gick det betydligt lugnare och hon hoppade bra. Kan nog bli bra den hästen, ska bli kul att jobba med henne i vinter och se hur det utvecklas.

Även CASH FLOW fick hoppa idag. Hon är bara fyra år och fick hoppa en enklare bana. Vilken fin liten häst det är! Hon gör mig glad!

Hästarna som tävlade i helgen har skrittat i skogen och unghästarna jobbar på.

Bild på en del av vår bana idag, som jag lånat från Pernillas blogg!