Idag och igår har de flesta hästarna skrittat i skogen. Den långa rundan så de verkligen får koppla av! Det är riktigt mysigt och hästarna uppskattar det. Även hundarna tycker det är roligt att följa med. Det tråkiga är bara att nu när det regnat så mycket och vi bor i en lervälling (känns det som) Så räcker det att hundarna sticker ut nosen utanför dörren så måste de tvättas. Men de får vara lyckliga, skitiga hundar som busar runt hästanas ben i skogen!

Veterinären var här på förmiddagen och kollade en häst som gjorde illa ögat för en vecka sedan. Det såg bättre ut, skönt. Får fortsätta med ögonsalvor två ggr om dagen. Hovslagaren var här och verkade fölet och några unghästar. Har som sagt hunnit rida mellan alla besök och avslutade kvällen med att ha träningar i Skultuna.

Det var första träningen för hösten/vintern. Så nu börjar det och om någon vill vara med och träna så hör av er på mail stallbacktorp@hotmail.com eller tele: 070-7975888.

Det var roligt att hålla träning och duktiga elever! Nästa vecka är det träning på tisdag 1/11.