Tiden går snabbt när man har roligt, och mycket att göra! Imorgon är det första november ocn snart är det vinter….

Har som vanligt fullt upp på dagarna. Hästarna går bra och varvar skogsturer med konditionsträning, dressyr på banan och tömkörning. Varierat arbete och underlag är det bästa för hästarna.

Tomas tömkör CASH FLOW.

Vi håller på med två inridningshästar. En “enkel” häst som vi fick hit för en månad sedan. Hon hade aldrig haft sadel eller träns innan. I lördags red vi ut på henne hela mormorsrundan för första gången i alla gångarter! Den andra hästen kräver mer jobb från backen. Kommer få hänga länge på henne innan det är aktuellt att sitta i sadeln. Hon tycker det är jätteläskigt när man sträcker ut armarna och viftar på sidorna av halsen. Tänk så olika hästa kan vara.

Första ridturen på Inocencia, och hon går först!

Var på tävling igår med några unghästar. Det gick jättebra. Jag hoppade Ulles häst EDWONDO och han var felfri i båda klasserna. Johanna tävlade CARLINA SB och LADY LOVE SB, felfri med den först och ett nedslag på den andra, bra ridet!

Träffade söta Elin Jansson på tävlingen. Vi skojade och sa att vi måste vara sveriges mesta tävlingsryttare! Vi åker på allt från lokal unghästtävling till elittävling var och varannan helg och vi ses ofta! Elin bloggar på krafft.nu om ni vill följa henne.