Idag är det kallt! Solen tittar fram och det känns riktigt skönt måste jag erkänna! Johanna, Towe och jag red på kvällen igår, i månskenet, så mysigt! Vi hade tänkt att åka iväg till ridhuset men det var så ljust av månen så vi red här hemma.

Johanna red LADY LOOP SB, min treåring igår. Hon är inte så mycket riden efter sommarbetet. Nu red vi ut och travade och galopperade, hon var så duktig!!! Towe och jag hade varsin äldre häst som “draghjälp” och moraliskt stöd till den lilla 🙂

Vi frös en del igår, så idag åker vinterridbyxorna på för första gången! Jag har ett par nya från Mountain Horse. Ska bli spännande att testa dem och se om de värmer. Tårna var också kalla så jag tar även på mig de nya vinterridskorna. Jag får göra en “dagens outfit” så ni får se hur de ser ut.

Nu blir det ridning resten av dagen och även ikväll.