Blev en låååång dag i stallet igår. Började rida halv åtta på morgonen och var klar och kom in från stallet kl 22:30. Då hade snälla Björn lagat mat. Så efter god mat och ett glas vin somnade jag som en stock på soffan! Vaknade där, något stel i kroppen, inte bästa komforten!

Resume av gårdagen: Johanna och jag red tidigt, det var riktigt kallt i dimman. Grått och fuktigt. Vi konditionsgalopperade LUTRICIA, GINA, CARLINA och ESKO. Efter det kom INOCENCIAS ägare och hämtade henne, hon är inriden och klar. Vi red en liten sväng så Marcus fick prova sin häst innan hemfärd, det gick så bra! LAGANA var sällskapsdam, och hon fick gå en sväng runt mormorsrundan också. Hon känns så fin!

Björn och jag åkte sedan med ett stort lass skräp till återbruket. Finns inget bättre än att städa rent och slänga skräp!

På vägen hem köpte vi en pall spånbalar!

Efter en snabb lunch red Towe och jag ut, mormorrundan på CAHLUA och SAN SHINE. Fina hästar! Jag red sedan markarbete på ACINDO, hon känns fin nu i kroppen, mer loss än tidigare.

Johanna och jag jobbade sedan PRINCESSAN. Gick strålande bra idag igen, blev trav flera varv i longerlinan!!! Vi har kommit en bra bit framåt nu med den känsliga damen.

LOOPEZ och ARCHI fick gå på skrittpromenad med Towe och Andreas medans jag mockade färdigt i stallet. Vi har skottat ut några bäddar ur boxarna, därav stelheten i kroppen idag tror jag. Puh, tungt blir det!

När allt var klart i stallet med höpåsar, vattenhinkar och boxar så avslutade vi med att rida EROZ och LADY i paddocken. Towe red LADY och jag den store EROZ. Tomas kom och höll en lektion för oss, kul! Det var nyttigt och bra.

Resten av lördagskvällen spenderade jag i spolboxen med att tvätta hästben. Några av unghästarna har tyvärr fått mugg och några andra några konstiga utslag. Det är inte mugg, mer hårda små, små skorpor. Så jag tvättar färst med Hibiscrub och låter det sitta i 10 minuter. Sedan skölja och torka. Smörjer med Fucidin eller vaselin. Tar sin lilla tid att göra alla ben, över 1,5 timme. Så det var den lördagen!