CARLINA fick fina knoppar i manen och vi åkte till tävlingen. Kom dit i lagom tid för besiktning och bangång. EDWONDO var först ut och han var jättespänd för allt inne på banan. Rev första och andra hindret, hoppade resten ok, men som sagt nerverna utanpå skinnet. Så kan det vara med unghästar ibland. CARLINA var lugnet själv och hoppade avspänt och fint. Felfritt, kul. Hon som inte hoppade så bra på träningen i onsdags. Nu hade hon hunnit smälta det vi gjorde då och hoppade bra idag. ett bevis på att man aldrig ska bli stressad om en unghäst inte går spikrakt framåt i utvecklingen alla gånger.

Efter 110 klassen var det en lång paus för mig. Jag hoppade ingen häst i avd a i 120. Så jag fick ställa upp CARLINA i lastbilen hos min kompis Pernilla så jag kunde koppla av trailern och åka hem till stallet igen. Kändes onödigt att släpa på en häst fram och tillbaka mellan Västerås och Hallstahammar. Tack Pernillla för lånad plats i lastbilen! CARLINA stod så snällt där tills vi kom tillbaka, hon hade trevliga kompisar i Little Prince och Skywalker.

Väl hemma igen passade jag på att rida LAGANA. Ut på grusvägen och skogen i vita ridbyxor och tävlingsstövlar! LAGANA kanske hoppades på tävlingsstart?!!! Skönt att hinna göra lite nytta hemma mitt på dagen.

Carro, Anna och Malin fixade klart de andra fyra hästarna som skulle tävla på em. De gick promenad med dem och mockade stallet.

Kl ett lastade vi lastbilen och åkte tillbaka till Hamre. Min bror var snäll och körde så jag tog bilen efter, hade ju kvar trailern och en häst på Hamre som ville hem sedan! Det var ju CARLINA som hoppade unghästavd i 120. Var avspänd och fin men rev två bommar. När det blir lite framåtläge så är hon inte tillräckligt stark att hoppa upp sig. EDWONDO var mycket coolare i den andra starten och fin, kul! Det var hans andra 120 klass och det blev ett nedslag.

Dagen sista klass var 130. ACINDO först ut. Snabb som alltid, tyvärr ett nedslag. Hade blivit en tredje plats annars. Hon känns riktigt fin och jag var nöjd med rundan men besviken på bommen som rullade av! Tog revanch med GINA och CAHLUA som båda hoppade felfritt! CAHLUA slutade fyra och GINA sexa i klassen! Roligt!!!

LUTRICIA hade jag det nya bettet på och det fungerade inte bra. Hon tog för mycket stöd på bettet och blev tung. Så fick göra en volt med tidsfel som följd. Imorgon sätter jag tillbaka det vanliga tränsbettet, men man måste prova för att veta om det går.

Gick ut och åt en god middag med gänget efter att vi gjort klart stallet, nu ska jag sova, GOD NATT!