Har haft en ganska lugn dag idag. Tråkigt väder så nästan alla hästarna fick en ledig dag. Jag passade på att åka till Erikslund och shoppingcentret. Hade fått presentkort av Johanna på hårklippning så tog en Drop In tid och klippte håret! Härligt!

Blev lunch på IKEA och lite shopping. Mötte upp min bror som kom i den stora lastbilen. Lastade på några pallar spån i den som han körde hem till stallet, Tack! Skönt att få pallarna hemkörda och inte behöva anstränga sig själv.

Så mockade jag hela stallet och Johanna spånade upp, så fint det blev och lyckliga hästar som rullade!

Vi jobbade med inridningshästen PRINSESSAN och idag red Johanna lös på henne i paddocken för först gången!!! Volter och snett igenom i skritt och trav, inga problem!

Blev hoppning för ESKO och LADY på kvällen. Tog med de båda till Skultuna där jag har träningar. Det gick jättebra! ESKO var fin och även LADY! Eleverna var duktiga och träningen flöt på fint ikväll, superkul!!!