Jag har inte slutat blogga, har bara inte gjort det sista veckan av flera orsaker.

Åkte till Globen och Stockholm Horse Show och jobbade som funktionär i torsdags. Det var jättekul!!! Fyra dagar med hinderbygge och allt annat som hör till. Träffa kompisar, fika, bygga hinder, bära körhinder, äta god mat, åka shuttel mellan Hilton hotell och Globen, fest på kvällarna osv. Ett välkommet avbrott i vardagen helt enkelt!

Jag hade tänkt att blogga dagligen från Globen. Åkte hemifrån utan datorn så då blev det bloggtorka.

Jag har sedan haft fullt upp de här två dagarna som börjat denna vecka för om några timmar åker vi på semester!!!! Är alltid ute i sist minuten med packning osv så tiden rinner iväg. Har även hunnit ha träning ikväll och körde in hela hinderparken, mockade stallet, fodrade och ridit ett gäng hästar.

Ska försöka blogga från semestern om tillfälle ges. Så för att det inte ska bli för tråkigt här på bloggen så tänkte jag att ni kan ställa lite frågor om ni har ang hästarna och allt där till. Har ni förslag på vad ni vill läsa så kom med förslag, det vore kul!

Så sorry för dålig uppdatering, blir bättre nu!