2012 börjar med regn, tur då att jag har ett nytt regnställ. Har inte använt det förut, men idag var det premiär så regnstället får även äran att vara dagens outfit!

Det kommer från Mountain Horse. Har varit ute i regnet i sju timmer med det. Ridit, släppt ut och in hästar. Måste ge regnstället toppenbetyg för det höll mot regnet!!!! En del ställ brukar hålla någon ridtur, sedan blir det blött på armarna osv. Det här klarade testet, och det är ett test på riktigt en dag i regnet hos mig!

Nu ska hästarna ridas igång ordentligt efter vintervilan. När de vilar passar jag alltid på att vaccinera. Det ska göra en gång om året. Då passar det bra att göra det efter sista tävlingen som brukar vara i November. Annars får man lov att tänka på att det är karens för tävlingsstart efter vaccinering, sju dagar.