Yes, I did it!!!! Klippte de sex hästarna som jag hade tänkt, skönt! Mindre skönt tycker min högerarm/hand som fått hålla klippmaskinen ett antal timmar!

De tre första (LAGANA, CAHLUA, LUTRICIA) fick som sagt en helklippning och de är så snälla, sover nästan! Eftersom de hade så lång päls var det inte vackert att lämna benen oklippta.

ACINDO var häst nummer fyra. Hon har alltid varit spänd när hon blivit klippt och någon måste alltid hålla henne i grimman. Björn gjorde det även nu men efter en stund behövdes det inte, hon var lugn! Tyckte förra gången att hon var bättre och nu gick det jättebra, kunde klippa henne utan hjälp. Klippte inte benen eller huvudet då jag inte tyckte det behövdes.

CARLINA (6 år) och LADY (5år) skulle också klippas och det var första gången, de har aldrig blivit klippta innan.

Björn fick hjälpa mig med CARLINA, hon var jättespänd och tyckte det var otäckt. Dessutom är hon tjittlig (stavas det så???) så det var ingen enkel match! Björn fick klappa och prata med henne så fick jag klippa snabbt. Hennes ben är inte att tänka på att klippa, hon är så rädd om dem, är till och med svår att borsta på benen. Bra gick det och klippt och fin är hon nu!

LADY var sist ut och det var den tjockast päls jag klippt tror jag, helt otroligt mycket!!! Hon var snäll och lugn. Björn fick hålla henne iaf, man vet aldrig…Nu sparade jag benen även fast det är tjock päls på dem, men hon var så duktig så då kändes det bättre att sluta när det gick bra.

Inte så många kvar av hästarna att klippa nu, fyra tror jag. Det får bli en annan dag, imorgon ska jag rida hela dagen!

ACINDO klipps.

Efter sex klippta hästar blev det två kärror päls!