Vädret idag är rent ut sagt skit! Snöblandat regn hela förmiddagen så då valde jag att ta en “klippardag”. Vädret blev bättre framåt lunch så då fick alla hästar gå ut i hagen.

Nästan alla hästar har fått riktig vinterpäls och de svettas för mycket när de jobbar. Så nu åkte klippmaskinen fram och pälsen av. Tänkte hinna göra sex hästar idag. Är klar med LUTRICIA, LAGANA och CAHLUA. Alla tre är jättesnälla att klippa, står så snällt när jag klipper benen, huvudet, kroppen. Gör helkroppsklippning på de tre, sparar bara pälsen under sadeln, som en liten pad.

Tänkte klippa ACINDO, LADY och CARLINA nu. De två sistnämnda är aldrig klippta förut så vi får se hur det går. Valde att spara de tills sist för då kan Björn hjälpa mig att hålla dem om det inte går bra.

Nej, nu ska jag ta in hästarna och ge dem eftermiddagsmat, mocka lite (har några boxar kvar) och sedan klippa på!

LUTRICIA blir av med pälsen!