Idag var jag själv i stallet. Det blev en lugn dag för hästarna. Alla har gått i hagen i det kalla fina vädret hela dagen. Två hästar har gått promenad och jag har mockat och fixat hö.

Att avsluta veckan med att mocka tretton boxar, det är terapi! Då kan jag stå och tänka tillbaka på veckan som varit och veckan som kommer. Gjort en grov plan för veckan som kommer. Vi ska börja hoppa hästarna, roligt!

Imorgon blir det några resor till ridhuset och lite ridning här hemma.

Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Jag kom in från stallet och då var huset fullt med hundar och folk! Pelle, Pernilla och Nikkie var här med sina två hundar Ella och Zigge (som är valpar till våran Mira, och syskon till våran MY och så har vi Molly) och Daniel var här med sin hund Luxus. Så kom Johanna in och hon hade sin schäfer kajsa med. Så vi var nio personer och sju hundar!!!

Pelle lagade middag till oss, gissa om det var skönt att komma in till dukat bord efter en lång dag i stallet. Maten var supergod och trevlig hade vi!

Malin, Johanna, Towe och jag passade även på att ha våran julklappsutdelning (bättre sent än aldrig, nu var vi äntligen samlade alla fyra efter jul och nyårshelgerna) Vi skålade i champagne och hade så roligt!

Nu ska jag sova, imorgon drar den nya veckan igång med högsta växeln i!