Igår var det vackert väder och sol, idag är det ännu bättre! Minus tio grader och det är ganska behagligt måste jag säga. Hästarna trivs i skogen och i hagarna idag.

LADY på ridtur!

Har hunnit rida några hästar här hemma. Skrittar ut i skogen och travar på fälten. Det är för lite snö för att kunna galoppera. Långsam trav går bra, det stärker hästarna med varierat underlag. Man kan trimma mycket i trav också.

CAHLUA!

Ikväll åker vi till ridhuset med sex hästar och rider så det blir en sen kväll. Imorgon åker jag och hoppar några hästar. I tisdags tränade jag CAHLUA, ACINDO och CARLINA för Tomas, det har jag glömt att skriva om. Får bli ett inlägg om det ikväll!

Nu ska jag rida två hästar till innan Towe kommer. Då fixar vi stallet och tar in hästarna. Packar lastbilen och åker till ridhuset.