Min pappa är den som kör traktorn här på gården. Han kör fram hö till stallet, hö ut på lösdriften, fixar dynghögen osv. Nu är han sjukskriven i tre månader för han har fått ett nytt knä!

Så då får jag ta på mig den lilla uppgiften så länge…Det är faktiskt kul att köra traktor, men det tar lite mer tida att göra även detta som pappa annars sköter.

Skönt för pappa att äntligen fått ett nytt knä. Det har varit dåligt länge. Började med en motorcykelolycka i unga dar. Han blev påkörd av en bil inne i Hallsta. Flög ett antal meter och landade i ett dike. När han vaknade till och tittade åt sidan så tittade han rakt på sin egen fot…knät var av kan man säga!

Ett par raggare kom visst förbi i sin bil och såg honom i diket och körde in honom till akuten fortare än ambulansen hann komma till platsen.

Där blev han kvar i några månade med gipsat ben och ihopspikat knä. Det blev inte så bra med tiden, så nu var det bara att byta ut det. Fantastiskt att det går att göra sådant. Hoppas pappa blir helt bra nu, det kommer ta tid. Så länge ska jag sköta om din traktor väl!

Det är en av fördelarna när man bor på samma gård som sina föräldrar, att vi hjälps åt. Många skulle nog tycka det var jobbigt att bo på samma gård, det tycker inte jag. Vi trivs tillsammans och det finns alltid någon hemma. Ibland kan det gå någon dag utan att man ser varandra till och med!

William och jag kör traktor!