Tröttheten slog till som en riktig smocka efter att vi ätit mat nu ikväll, Björn och jag. Han hade som vanligt lagat god mat…det hinner jag aldrig tyvärr! Björn brukar skoja och säga att han lagar maten för ren överlevnad! Han gör det bra iaf!

Som sagt, jag är så trött! Vill helst bara ramla ner i soffan och somna framför tvn. Det går inte, måste ut och kvällsfodra och mocka ur lastbilen, det har jag inte hunnit ännu. Vi var till ridhuset sen eftermiddag/kväll. Red ett gäng hästar och det gick riktigt bra. Jag red bla CAHLUA som var pigg och lite vild. Då gäller det att man själv slappnar av. När hon slappnar av kommer hennes stora gång och rörelser fram. Då får jag se till att sitsen är på topp så jag hinner följa med i hennes rörelser. Vilken häst!

Dagen har varit riktigt bra för övrigt. Mycket har hunnits med. Snart är det färdigstädat i sadelkammaren och täckesrummet.

Dagens prövning: Inridningshästen Prinssesan red Johanna ut på, jag hade Tipton som sällskapsherre. Allt gick bra och vi var på väg hem. Ska runda grannens tomt och då kommer grannens jack russelhund från ingenstans och hoppar fram bakom Prinssesan och börjar tokskälla! Hon flög rakt upp i luften, och som tur var hände inget mer. Johanna satt kvar och kunde lugnt rida vidare…

Dagens förvirring: Jag leder runt på Cahlua och väntar på att Tomas ska rida färdigt Acindo så vi kan lasta om innan vi ska rida nästa, bla Cahlua. Så undrar jag vart jag hade hängt hennes sadel, visste att jag hade burit in den i ridhuset. Vänder mig om och ser att jag hade redan sadlat hästen…

Ska skynda mig nu så jag får sova snart 😉