Hästarna var lika fina idag, så roligt! Det gör det hela mycket lättare att kliva upp på morgonen när det står fina hästar i stallet och väntar !

Började med att åka till Rocklunda med fem hästar och trimmade dressyr. Tog med DIEGO, EROZ, LAGANA, KASSAN och TIPTON. Ridskolan hade hopplektioner i det stora ridhuset så jag red de första två hästarna i det gamla ridhuset. Ganska skönt, för där är det varmt! Var bara det att jag hade “klätt upp mig” för en dag i kallt oisolerat ridhus…underställ, vinterridbyxor, vinterridstövlar!!! Var en aningens lätt fuktig i pannan efter två hästar i värmen!

EROZ och DIEGO var de två första. Båda jobbade på fint.

Red de andra tre i stora ridhuset. KASSAN var avslappnad och fin, likaså LAGANA. TIPTON får guldstjärnan för han var superfin idag!!!

Tack Jennifer och Anna för er hjälp vid ridhuset. Bra med framskrittade hästar och hjälp vid omlastningen.

Anna med EROZ och DIEGO i Rocklundas gamla ridhus.

En trött EROZ efter träningen!!!

Så åkte vi hem och nu hade Malin kommit för att hjälpa mig. Vi tog in hästarna som var ute och fodrade lunch. Åt själva lunch som Björn lagade och så åkte jag med bil till Dingtuna för att där skulle Tomas ha hoppkurs på em/kvällen.

I första gruppen red jag Ulrikas häst EDWONDO. Han var lite spänd först och tyckte mycket saker runt omkring var läskigt. Bra träning för en unghäst med andra i grupp, folk på läktaren osv. Han slappnade av fint när vi började hoppa och gjorde alla övningar riktigt bra. Rider honom imorgon igen på kursen.

Björn, Malin och Johanna kom med lastbilen och resten av hästarna som skulle träna. Jag red ACINDO och CAHLUA. Johanna red CARLINA. Alla hästar jobbade bra och hoppade strålande.

Ett trevligt gäng var vi idag som tränade för Tomas. Imorgon tränar vi igen och det ska bli roligt! På bilden ser ni dagens övning. Beskrivning kommer senare!

Mina tre uppfödningar efter fina CINDOLINA, som var efter CORTEZ. Från vänster CARLINA SB 6 år e: Cardento, ACINDO SB 8 år e: Acacio och REMINA SB 9 år e: Remember. Idag tränade de alla tillsammans, så kul!