Det blev en lång dag idag. Eller ska man skriva igår, klockan har hunnit slå över midnatt så det är lördag nu!

Började med att rida ut två hästar i skogen. Johanna och jag räknade grantoppar och pratade om allt från mardrömmar till rodeo! Man hinner diskutera mycket under en skogsrunda 🙂

Släppte sedan ut hästarna och åkte en liten roadtrip till Norrköping. Häst inblandad så klart! Hade ett givande möte där och rullade sedan hemåt. Det hade hunnit bli kväll så vi plockade in hästarna, fodrade och tog oss i kragen och åkte till ridhuset med några hästar.

Det kan kännas lockande att bara strunta i allt, göra kväll, gå in och lägga sig på soffan och kolla på tv. Men då vinner man inga priser på banan. Så vi åkte och tränade!

Hästarna måste ha stått i sina boxar och snackat ihop sig om Johanna och Tette, de har nog varit ganska snälla den här veckan iaf! De fodrar oss, mockar och ser till att vi får gå i hagen varje dag, de måste få en belöning! De var helt underbara att rida, mjuka och smidiga som smält smör!

CAHLUA har aldrig varit så fin någonsin när jag ridit henne. ACINDO var helt avslappnad och försökte inte ens hänga i handen. LADY var det bara att fortsätta med där jag slutade igår, så fin! De Johanna red var lika fina. Vi ångrade oss inte för en sekund att vi åkte och red fastän det blev ganska sent innan vi var klara med allt.

Jag kommer sova med att stort smile i natt! Imorgon blir det dressyr med några av hästar i ridhuset på förmiddagen och hoppträning på eftermiddagen.

De sanna entusiasterna en fredagskväll!