Jaha, då var denna dag över, och det har varit en bra dag igen!

Malin har varit här och hjälp mig i stallet hela dagen, Tack malin!

Vi red ut sex hästar och mockade, packade hö, släppte in och ut, fodrade = det vanliga som man gör i stallet varje dag. Planen var sedan att åka till Rocklunda med fem hästar och trimma lite.

Det blev LADY, CARLINA, LAGANA, CAHLUA och LUTRICIA. De två förstnämnda fick sällskap i ridhuset av många hästar! Lena Nilsson, som är ridskolechef på Rocklunda hade träningar. Första gruppen var ponnyer och det var intressant tyckte LADY! Tur att ridhuset är så stort så vi alla får plats! Nyttig för min båda unga hästar att ridas tillsammans med så många andra, perfekt träning inför tävling och framhoppningar.

Båda slappnade av efter en stund och jobade på . Min plan med alla hästarna idag var att rida lösgörande markarbete.

Funderade på om jag skulle lyckas med LUTRICIA och CAHLUA idag. Igår när jag red mormorsrundan så var de båda jättepigga och väldigt glada!!! Kändes som att det skulle ta två veckor att få ner de på jorden igen efter den uteritten. Nu blev det inte så, skönt nog. De var jättefina idag! Även LAGANA jobbade riktigt fint. Slappnade av och blev låg och lång i formen. Hon kan annars bli lite hög i nacken och dra ihop sig när hon är pigg. Kändes bra så jag frågade Lena hur det såg ut och om hon verkligen satt under sig bakbenen. Det gjorde hon. Lena tyckte hon var mer avslappnad nu men energisk på rätt sätt. Det är fördelen när man rider i ett ridhus med andra. Så enkelt att bara kunna fråga hur det ser ut och om man behöver ett litet tips på vägen.

Jennifer hjälpte mig med hästarna vid ridhuset. Skrittade dem och höll i när jag lastade om , TACK för hjälpen! Hon tog en fin bild på CAHLUA.

Hemma igen och alla täcken som hästarna haft på sig i lastbilen ska vikas ihop och läggas in i täckesrummet. Det är kallt nu så varje häst åker i två ullfiltar samt ett funktionstäcke med fleecefoder.