Puh, tiden går fort! Igår kväll var jag så trött så jag ville inte se efter en dator. Gick och la mig och sov NIO TIMMAR!!!! Gissa om det var behövligt!

Har ridit och grejat som vanligt igår. Var även till Södertälje och hämtade en häst igår.

Idag har vi varit till ridhuset på morgonen med PRINSESSAN. Hon är inriden och riden några veckor ordentligt så nu var det dax för examensdag!!! Hennes ägare Mikael Pettersson skulle komma och titta när hon reds och sedan ta med henne hem. Allt gick strålande bra! Mikael var jättenöjd och vi också. Så nu har PRINSESSAN åkt hem.

PRINSESSAN med Johanna i sadeln och en nöjd Mikael!

Resten av dagen har jag hopptränat ett gäng hästar för Tomas. Mockat och grejat, druckit en kopp kaffe nu och en smörgås. Ska ut och rida igen….japp, ut i kylan! Det är månsken så det blir nog en härlig ritt iaf. Towe, Johanna och jag tar varsin häst och rider ut!