Det var en lugn dag idag, skönt! Johanna och jag red på förmiddagen innan hon åkte till sadelmakeriet. Jag red lite till efter det. Härligt att möta dagen med soluppgång!

De hästar som hoppade igår hade vilodag idag och gick bara i hagen. Tjocka täcken på de som är klippta, det har blåst riktigt kallt här, burrrrr!!!!

Mockade och fixade stallet på eftermiddagen. Björn och jag tog in hästarna. Brorsan var snäll och körde ut hö på lösdriften. Jag fyllde vatten till hästarna där.

Nyfiknaste hästarna på lösdriften, “fölet” dvs COHIBAS LADY och storasyster LADY LOOP.

Blev en tidig kväll. Så Björn och jag åkte in till Västerås och köpte hämtmat, sushi och thaimat. Till det drack vi champagne, bara för att det är gott!!!! Väldigt skönt att bara få sjunka ner i soffan, äta gott och titta på TV. Det behövs i den hektiska veckan.