Dagarna rullar på!

I söndags var vi hem till Towe och firade hennes 18-årsdag, GRATTIS Towe (lite efter den rätta dagen…)hon bjöd på tacos och tårta!

Towes tårta!

Matilda, Malin, Johanna, Björn, Mikael, Andreas, Towe, Marita.

I måndags red vi ut alla hästar på mormorsrundan, full glädje, men kallt!!!! Det biter i kinderna!

I Tisdags så var Matilda här och hjälpte mig i stallet, kul! Vi red ut och hon följde med Tomas och mig när vi åkte till ridhuset och trimmade ett gäng hästar. De gick alla bra och igår var det hoppträning.

Vi åkte till Åskebro och tränade tillsammans med Erik. Även Rebecca och Paula var med.

Det var en riktigt bra övning som gick ut på att styrketräna osv. Hoppade studs på volt, trekombination och två olika serier. Jennifer som var med och hjälpte mig med hästarna filmade allt. Så förhoppningsvis kan vi lägga upp träningen här på bloggen!

Gårdagens träning!

Jag hoppade LUTRICIA, KASSAN, LAGANA, ACINDO, CAHLUA och CARLINA. Alla hästar gick så bra! Fick lov att nypa mig i armen flera gånger för att fatta att det var på riktigt! Att jag har så fina hästar i stallet som hela tiden utvecklas. De är i så fin form nu så jag längtar tills första tävlingen! Har valt att inte sattsa för fullt på inomhussäsongen, de stora målen ligger på utomhustävlingarna. Därför valde jag att inte åka till Grevagården eller Borås nu till helgen. Känns lite synd då hästarna är i kanonform och det är bra tävlingar. Men jag trimmar lite till här hemma 🙂

Dagar som den igår när hästarna går så bra, gör de långa jobbiga dagarna lite enklare. Allt slit att gå upp tidigt och ut i kylan, åka till ridhus flera gånger i veckan, mocka till sent på kvällen, det vägs upp när det går så bra på träningen. Hårt jobb lönar sig i längden!

Så här glad blir jag när det går bra!!!!