Idag var det tävling med unghästarna i Kumla. Det här måste varit första gången någonsin som jag varit i Kumla i februari på tävling och det inte var -20 grader! Många gånger har jag tävlat där, alltid lika trevligt. Fina hinder, Britt bygger bra banor och det har riktig dagens lunch i serveringen!

Hästarna som var med var EROZ, LADY som gjorde sin första tävling för året. De har tränat mycket hemma och nu kändes de redo. Båda två fick hoppa 1 meter. Jättefina kändes de. EROZ var felfri och LADY rev sista hindret. Tog bakbommen på oxern, typiskt unghästfel.

EDWONDO gick både 1 meter och 110, felfritt i båda! Fina hästen!

CARLINA gick bara 110 och hoppade även hon felfritt. Red även Ulrikas REMINA SB i 110. Felfritt på hinder. Ett litet missförstånd på kortsidan när jag skulle svänga så jag bröt av och gjorde en volt. Annars fin på hinder och det kändes bra.

Så rullade vi hemmåt med lastbilen, nöjda och glada! Blev ännu gladare när jag fick sms av Rebecca som tränar tillsammans med mig för Tomas. Hon hade vunnit 130 klassen med Velox, och var femma med Tudelu och även felfri med sin tredje häst Colgraff! GRATTIS REBECCA!!!!! Så roligt!!!!

Hemma igen så hade jag hästarna som ska tävla imorgon kvar att rida. Var jättetrött (har sovit för lite sista dygnen) och var tvungen att peppa mig själv för att ladda om och rida några timmar till. Jobbade ACINDO, CAHLUA och LAGANA på de mjuka grusvägarna. De var alla tre pigga och fina.

LAGANA red jag sist och när jag skrittade hemåt i månskenet så kände jag mig nöjd. Nu äntligen ska hon tävla igen. Det är ett år sedan hon gjorde sin senaste start. Efter det har det varit veterinärbesök, operation av karpaltunneln och lång rehabilitering på det. Hon var klar för tävling redan i november men det fanns ingen tävling att stressa igång henne till. Nu har hon fått en lång igångsättning, är väl förberedd och tränad. Gissa om jag ser fram mot morgondagen!

LAGANA