Tävlingen igår gick jättebra! Sju starter och resultatet 0+0+0+0+4+4+0, pris på alla starter! ACINDO vann sin klass!

Hallsta RK är duktiga på att arrangera tävling. Mats Samuelsson byggde banorna och det var bra byggt. Då är det roligt att tävla!

CELVIN och CASH FLOW gjorde tävlingsdebut och hoppade 90 cm och det kunde inte gå bättre, båda hoppade felfritt!!! Kul med rosett i sin tävlingsdebut. Han var lugn på fram ridningen och hon var vild men jag satt kvar!

CELVIN. foto: jennifer Lövgren

CASH FLOW. foto: Jennifer Lövgren

LADY LOVE och EROZ hoppade båda 1 meter och 110. I första klassen var båda felfria och i 110 hade båda ett nedslag var. Nu var det inte så många felfri i 110 klassen så båda fick rosett på ett nedslag.

ACINDO fick åka med och hoppa den sista klassen, 120. Tyckte det var dax för henne att gå en lite lågre klass, det har hon inte gjort i år och det kan vara bra för självförtroendet att göra det någon gång. Vi hade riktigt roligt inne på banan! Det var en tidshoppning a:0. Galopperade på snabbt och svängde. Hon tyckte det var jättekul och hoppade felfritt! Vi vann!!!!

Tack för fint täcke, rosett, plakett, blommor och riktigt bra prispengar!

När till tävlingen och då hann vi rida några hästar hemma på eftermiddagen. Towe rider här CARLINA och Johanna LADY LOOP. Jag red LAGANA denna sväng.