Norrköping för tre år sedan då LUTRICIA MC NEAL vann en klass!

Norrköping nästa, tävla hela helgen med LAGANA, ACINDO och CAHLUA. Ska bli roligt! De har inte hoppat något hemma nu i veckan mellan Falun och Norrköping. Dressyrtrimmade är de och det är viktigt, för hoppa kan de.

Hoppat har jag gjort iallfall och det på unghästarna.

CELVIN och CASH FLOW red jag markarbete på igår. De var lite väl framme och pigga. Fick rida mycket trav, skritt, trav. Galopp ett halft varv på volten och trav osv, allt för att få hästen att börja lyssna på mig och vänta. Det gav resultat till idag, båda lyssnade och väntade. De väntade även på hindrena och sprang inte på. De hoppade riktig bra båda två, kul.

LADY och EROZ hoppade jag också och även de markarbetade jag igår. LADY hoppade ett varv på banan efter att jag värmt upp lite på enkelhinder. Hon var så fin så hon behövde bara hoppa ett varv.

EROZ gjorde det lite enkelt för sig och klev över hindrena. Den hästen har så mycket kapacitet så nu när han börjar växa i kostymen så är han inte så imponerad av småhinder. Så vi höjde banan så han fick hoppa på 120-125. Då började han hoppa! Kul, fin häst kan det bli för större klasser i framtiden, vi får se!

Red några hästar till, Malin och Tomas har också ridit. Johanna har sadlat hästar och fixat med allt annat. Hon blev sparkad på benet av en unghäst för några dagar sedan så hon tar det lugnt med ridningen några dagar.

Nu är det packat och färdigt för avresa mot Norrköping. Håll tummarna så bloggar jag på söndag igen om jag inte hinner under tävlingens gång!

Den utlovade bilden på alla höpåsar! Det var inte så svårt att få plats denna gånge eftersom jag kunde ställa alla i hästdelen då vi bara har tre hästar med. 27 påsar är lite värre att trycka in i sadelkammaren, men den bilden får vi nog tillfälle att ta vid någon tävling framöver!