Ojoj, dagarna rullar på för snabbt, jag hinner inte med att blogga, ledsen för det.

Först och främst vill jag bara säga: VILKET FANTASTISKT VÄDER, UNDERBART!!!!!

Efter allt slit i vinter och med en tråkig vår så är det här befriande, helt plötsligt så går allt så mycket enklare! Titt bara på bilden här under, säger inte den mer än tusen ord? Galopp över fältet blev det efter bilden togs! Cahlua gillade det!

Idag har Malin och jag ridit ut några hästar i skogen. Så varmt och härligt, vi bara njöt av livet! Jag var tvungen att ta lite bilder och dela med mig av.

Red markarbete på två hästar och det gick fint. Hade även hoppträning för Therese och hennes Flisan på kvällen. Det är kul att ha träning för andra. Ulle kom även med EDWONDO så jag red och hoppade honom och han kändes riktigt fin. Ulle red REMINA samtidigt och hon såg finare ut än på länge och Ulle var nöjd. Towe red LADY tillsammans med oss och hon fick rida över lite bommar och hoppa lite små hinder. Vi hade en trevlig träningskväll ute på savannen helt enkelt!

I tisdags så var vi på tävling. Skästa hade en kvällstävling och det var riktigt trevligt. Bra ordnat på alla sätt.

Jag startade CELVIN, CASH FLOW och EROZ.

CELVIN var jättepigg och kände igen sig när han kom till Skästa, han har ju bott där. Kändes som att han ville visa upp sig lite extra! 1 meter startade han och hoppade felfritt. Så nu behöver han bara göra en felfri runda till i 1 meter så har han kvalat till semifinalen i fyraårschampionatet som går senare i höst.

CASH FLOW skötte sig bra på framridning och framhoppningen. Kunde rida lugnt och hoppa fram ordentligt. Första tävlingen för några veckor sedan gick det inte ens att rida fram. Det är en del av tjusningen med att jobba unghästar, de utvecklas och lär sig snabbt. På banan blev hon lite mer taggad och hetsade upp sig lite innan start när den före oss hoppade sin runda. Sen gick det bra och hon hoppade fina språng och var felfri.

EROZ hoppade 1 meter som uppvärmning inför 120 klassen. Han var fin. Även 120 rundan var bra. Hade två nedslag men jag var mycket nöjd med rundan för den gav en bra känsla. Han hoppade många bra språng och visar att han är färdig för höjden, kul!