Idag var en dag som de flesta andra, fullt upp! Johanna och jag har ridit 12 hästar totalt, fixat stallet, hon har jobbat några timmar på sadelmakeriet och jag åkte med Lagana till Koko. Vi gillar att ha många järn i elden helt enkelt!

Lagana var till Koko idag för en genomgång. Kauko “Koko” Luomala är equiterapeut. Jag ville att han skulle känna igenom henne ordentligt utifall hon skulle ha några skavanker. Hon har ju tävlat en del nu och stora klasser. Blev opererad för ett år sedan och har en lång rehabperiod bakom sig också.

Hon var frisk och fin som en nötkärna! Koko sa att det var länge sedan han träffade en häst som var så fin i kroppen som Lagana. Mjuk överallt, liksidig och bra. Hur jag än har tränat henne och byggt upp kroppen igen så har jag gjort allt rätt sa han. Gissa om jag blev glad, och stolt! Tack Koko!

Jag är verkligen jätteglad! När vi kom hem igen så red jag Lagana och hon kändes nog extra fin idag, eller så inbillade jag mig bara?!!!