Det känns som att det inte hänt så mycket denna helg. Måste vara för att det inte var någon tävling….

Hade tänkt att tävla söndag med några unghästar men de ska tävla på onsdag på skästa och så är det strömsholm torsdag till söndag. Hade blivit lite för mycket.

Igår var vädret som alla vet regnit och tråkigt. Passade på att städa lite i sadelkammaren och få ordning på hästarnas borstlådor. Alla hästar har egna lådor med borstar.

Jag gick även ett varv runt en av sommarhagarna och fixade tråden. Den var inte så trasig som det brukar vara efter en vinter. Släppte ut tre hästar i den så de får beta gott gräs. Det är ett avelssto, min ettåring och fyraåringen Humlan. Hon ska ridas några veckor till innan hon får helsemester.

Idag var vädret mycket bättre. Towe och jag har ridit de flesta hästarna och det blev mormorsrundan. Vi hade tur och klarade oss undan de värsta regnskurarna. Innan jag skulle rida ACINDO som var sist ut så regnade det ordentligt. Passade på att mocka några boxar tills det blev uppehåll. Red ut på henne och han precis tillbaka innan det vräkte ner igen. Vilket väder!

Gjorde en tävlingsplanering för sommaren och början av hösten tillsammans med Tomas.

Det ser ut såhär fram till midsommar:

6 Juni: Skästa

7-10 juni: Strömsholm

14-17 juni: Årsta Runsten

23-24 juni: Borlänge