Idag har det verkligen varit svensk sommar när den är som bäst! Lagom varmt, sol och all denna grönska, underbart!

Vi har varit ett helt gäng i stallet idag så jag har fått mycket hjälp, tack!

Jag har ridit fyra hästar. Red markarbete på CAHLUA som var ganska krävande idag. Hon började fint men när jag skulle galoppera över lite bommar på marken så gjorde hon en stor graj av det och for hit och dit. Galoppera rakt mellan bommarna i lugna språng var inte hennes grej idag. Så det fick ta sin tid och till slut så slappnade hon av och galopperade genom hela kroppen. PUH, svettigt blev det!

ACINDO var bara så fin idag! Behövde inte jobba så länge, hon var lösgjord och fin från start. Red sedan Hannas Wildeman och hoppade honom. Avslutade med att rida LAGANA på kvällen. Jag red först mormorsrundan i det härliga vädret och bara njöt av livet när det är som bäst! Avslutade med att trimma lite ute på savannen. Hon var fin.

Johanna har ridit markarbete på två hästar och så hoppade hon fyraåringarna LORD och HUMLAN. Det gick bra. De har inte hoppat på två veckor och de hade inte glömt hur man gör! LORD hoppade en riktig bana, duktig! HUMLAN som inte hoppat lika mycket fick hoppa enkelhinder och bla räcke med vattenmatta. Det var det enda hindret som vi hade infångare på, resten hoppade hon utan och dessutom utan draghjälp. Det gick jättebra.

Tre av hästarna gick ut på långsvängen i skogen med de andra tjejerna och en häst fick jobba markarbete.

Våran veterinär Sara Wallgren var här på em och raspade tänderna på några hästar, mer om det i ett inlägg imorgon. Nu tänker jag sova så jag har energi imorgon!

Avslutade förresten dagen med att sätta upp staket och fixade iordning en till sommarhage. Släppte ut två av unghästarna och ett äldre sto där, de mumsar gräs för fullt nu!