Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommarafton!

Min började inte så bra då jag vaknade tidigt imorse och var jättedålig. Hade ätit spaghetti/köttfärssås sent igår och den var nog inte ok. Jag blev riktigt dålig och låg i badrummet några timmar. Björn fodrade frukost, sedan hjälptes vi åt att släppa ut hästarna. Fick lov att gå in och lägga mig igen och lyckade kravla mig ut och ge alla lunch. Det tar i normala fall 20 minuter att gå runt till alla hagar och ge mat. Nu tog det nästan en timme med alla små stopp på vägen för att hämta krafft. Sjukt hur dålig man kan bli!

Fick gå in och lägga mig igen och halv fyra gick jag ut och mockade nio boxar, det gick bra iaf. Hade druckit blåbärssoppa och cocacola som magen ville ha kvar som tur var. Sedan blev det bättre och bättre så jag var någorlunda färdig i stallet när det kom lite folk hit för att fira midsommar med oss. Vi hade trevligt och Ebba, min kusindotter hjälpte mig att göra klart allt med hästarna.

Jag har inte ridit idag, det gick ju inte. Hade bara tänkt att skritta ut i skogen på CAHLUA, ACINDO, CARLINA och jobba LAGANA lite lätt. Ska åka till Borlänge imorgon och tävla med de fyra hästarna. Vi stannar där tills på söndag. Nu blev det bara hage för hästarna och det gör inte så mycket, de har jobbat varje dag.

Packade färdigt till tävlingen nu ikväll och de får en tvätt imorgon bitti. Vi rullar kl 9 så det är ine så tidigt, skönt!

Ha en fortsatt trevlig midsommar!