Nu är det lite lugnare på hästfronten i några veckor. Unghästarna vilar och går på bete.

EROZ och CELVIN, LADY LOVE och HUMLAN har ätit gräs en vecka och lite till redan. CARLINA och CASH FLOW släppte jag ut på gräset i förrgår. Skönt för de att vila kroppen och huvet och bara mysa i hagen några veckor.

De äldre tävlingshästarna LAGANA, CAHLUA och ACINDO ska tävla först om 4,5 vecka nästa gång. Så nu får de ta det lugnt i två veckor. De skrittas ut långsvängen i skogen eller går mormorsrundan. Inte hoppa eller trimma dressyr på två veckor. Och så går de i hagen såklart. Skönt för de efter många stora tävlingar under vår och början av sommaren.

TIPTON, NORMA, NATALIE, LORD rids som vanligt. LORD ska få åka på bete om två veckor.

Johanna och jag håller även på att rida in DON (stora dressyrhästen) och LOVELY. Jag skrev för flera veckor sedan att vi skulle rida in henne och det gör vi. Hon är jobbad från marken, longerad, höpåsar osv. Inte så intensivt för vi har haft mycket annat att göra. Så nu kör vi på och Johanna hänger på henne ordentligt nu, det går bra. Båda två är lugna och snälla.

Idag var vi på treårskalas. Filip fyllde år (min systerson). Ellinore hade bakat en riktig biltårta och Filip blev så glad!

William och Filip ska äta biltårta!