Yes, äntligen så fölade RANTADOU!

I natt föddes en hingst. Han är så fin! Rantadou lyckades lura alla igen så ingen var på plats när hon fölade. Så har det varit alla gånger. Hon håller nog igen och vill klara sig själv! Som tur är har hon gjort det alla gånger. Den här fölungen var hennes femte. Det blev en hingst efter fyra ston innan. Vi skojade och sa att det kommer bli en hingst bara för att hon inte är hemma i Bäcktorp, och så blev det! Hon bor hos min kusin Malin bara 15 minuter från mig. Så det var nära att åka över och titta på honom.

Han är så social fast han inte ens är ett dygn gammal. Trevlig och gillar att bli kliad. Vi tog in de i stallet nu ikväll så de kommer vara inne på nätterna första tiden.

Johanna och jag hälsade på ute i hagen.

Nu ska vi bara klura ut vad han ska heta, det kan ta sin tid vill jag lova! Förslag någon?

Han är efter Chin Top (chin chin-Joost) undan Rantadou SB (Rastell-Tamburin)